telefoonnummer 06-54338153 073-6442345 facebook

pijl Verzekeringen


schadeverzekeringen


U kent het wel. U gaat samenwonen en er wordt gekozen voor één van de verzekeringsagenten van huis uit. In de loop der jaren bouwt u een verzekeringspakket op wat verspreid is over diverse maatschappijen en tussenpersonen. Het gevolg is een wirwar aan verzekeringen die elkaar overlappen of erger nog, tekort schieten in de dekking.

Tegenwoordig werken steeds meer maatschappijen met pakketkortingen. Deze korting kan oplopen tot 12% over de totale jaarpremie.
Het kan dus gunstig zijn om uw pakket eens vrijblijvend te laten doorlichten.

Daarnaast bieden maatschappijen ook meer aan om de 2e auto mee te verzekeren op basis van de 1e auto. Dit kan u al snel honderden euro's per jaar besparen.

uitvaartverzekeringen


Een uitvaart kost tegenwoordig gemiddeld al gauw zo'n € 5000. De afgelopen 20 jaren zijn de uitvaartkosten zelfs gemiddeld met 4,3% gestegen. Dat betekent dat de kostenstijging 2 keer groter is dan de kostenstijging voor levensonderhoud. Over 25 jaar kan een uitvaart dus maar liefst € 14.500 kosten.
Natuurlijk weet niemand wat de exacte kosten zijn op het moment dat u hiermee geconfronteerd wordt. Het zijn ieder geval wel kosten die je niet aan je nabestaanden kunt achterlaten.
Wanneer u wilt weten hoe u zich zo voordelig mogelijk indekt tegen deze kosten, neem dan contact met ons op.

Wilt u hier meer info over, mail ons dan en wij mailen of bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Hypotheek & Assurantiekantoor P. van den Heuvel, 's-Hertogenbosch

Privacy
Erkend adviseur