telefoonnummer 06-54338153 073-6442345 facebook

pijl Welkom op UwVerzekeringsagent.nlNadat ik als beroepsmilitair ontslag had genomen ben ik in loondienst bij verzekeraar AMEV gegaan. In die periode had deze nog een eigen opleidingsinstituut waar ik dan ook de opleiding als adviseur heb gevolgd. Na dit jaar ben ik opgegaan voor het landelijk erkende Assurantie B diploma. Vervolgens door de jaren heen diverse opfriscursussen gevolgd en uiteindelijk ook het diploma van Erkend Hypotheekadviseur gehaald.

In maart 1993 ben ik als "zelfstandig" assurantiekantoor begonnen op een zolderkamer in de wijk Maaspoort te 's-Hertogenbosch. Door middel van mailingen en het zelf nabellen van de adressen, heb ik een fijne klantenkring opgebouwd. Mijn klantenkring die in eerste instantie voornamelijk uit particulieren bestond is langzaam uitgebreid met kleine zelfstandige ondernemers. Zeker in deze hectische tijden is er juist in deze groep behoefte aan advies.

Zoals u in mijn Dienstverleningsdocument kunt lezen kunnen mijn klanten kiezen uit diverse vormen van beloning. Op deze manier probeer ik het advies voor een grote groep betaalbaar te houden.

Ook is het mogelijk om rechtstreeks via deze site een met zorg samengesteld verzekeringspakket te sluiten. Hierdoor heeft u dus de snelheid van het internet met het gemak van een tussenpersoon die in tijd van schade aan uw zijde staat.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken neem dan gerust contact op.

Hypotheek & Assurantiekantoor P. van den Heuvel

Hypotheek & Assurantiekantoor P. van den Heuvel, 's-Hertogenbosch

Privacy
Erkend adviseur